Mitől lehet ez?

Tisztelt Doktornő! Kérném segítségét mert nagyon kétségbe vagyok esve. Hetek óta fáj a torkom, hol elmúlik, hol előjön. MIkor fájt, akkor volt hogy fújtam Bioparoxal. Hétfőn este megint előjött, de most társult mellé nyakfájás is.Orvos nem rendel, de volt itthon Aktil Duo, 1000 mg-os. AZ orvos asszisztense bent volt, Ő javasolta. Harmadik napja szedem de semmi javulás. Sőt. A torkom bal oldala fáj, mandulám már nincs. Fáj bal oldalt a nyakam alatt a nyirokcsomó, sugárzik a fülembe, nagyon fáj ha nyelek.Fáj az egész nyakam. És csak rosszabb. Napi 1-2 szem Dolgit is beveszek mellé, annyira rossz. Mitől lehet? Mit csináljak hétfőig? Lehet rák is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gerencsér Emőke válasza Mitől lehet ez? témában

Tisztelt Kérdező!

Fejezze be az Aktil Duo 2x1 szedését és fájdalomcsillapítóként szedje tovább a Dolgit-ot.

Most, Szilveszter délben azért néhány kérdésen elgondolkodok:

Hetekkel ezelőtt jelentkezett a panasz.

Honnan van otthon vényköteles Aktil Duo?

Nem tudom, mit nevez nyak alatti nyirokcsomónak, mert a nyak alatt a mellkas van. A nyakon sok száz nyirokcsomó van és nyálmirigyek. Tehát nem tudom, mire gondol.

A nyaka attól is fájhat, hogy " elaludta". Mandulaműtét utáni garat esetén a féloldali nyelési fájdalom okának megállapításához az algaratot meg kell tükrözni, ezt majd fül-orr-gégészeti szakrendelésen megnézik Önnek az ünnepek után.

Azaz látatlanban nem lehet véleményt mondani a kiváltó okról.

Hétfőig szedje tovább a megkezdett gyógyszereket.

Rosszindulatú daganat bárkinél, bármikor megjelenhet, de nem ilyen tünetekkel. Viszont ha 33 éves nő szilveszterkor rákosnak véli magát azért, mert fáj a nyaka, akkor még azt is javasolnom kell, hogy kérje majd jövőre pszichiáter segítségét, hogy az ilyen jellegű félelmek és szorongások ne állandósulhassanak az életében.

Dr Gerencsér Emőke

Kérdés: 2015. december 31., 10:05; Megválaszolva: 2015. december 31., 10:49
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kreatin kináz
Érdellődéd
Laborlelet értékelése
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! lányom (19) 2 és fél ée vegetáriánus, s kb 8 hónapja vegán, gluténmentes és finomított cukormentes érternden él....
Ijesztő véres nyál csak reggel
Üdvözlöm, az elmúlt napokban vettem észre, hogy amikor reggel felkelek és kimegyek a fürdőszobába, ha köpök egyet akkor olyan mintha véres...
Oltás utáni mellékhatások...
Üdvözlöm! November 22.-én megkaptam a harmadik Korona vírus elleni Moderna védőoltásomat (az első kettő Sinopharm volt) és azóta egyre több...