széklet állag

Tisztelt Doktor Úr! Nagyon érzékeny idegrendszerü vagyok sokszor családi dolgok miatt enyhe pánikba esem ez kihat a gyomromra, régebben ilyen izgalmi reació után rohannom kellet a mellékhelységbe. Lehet ez jelenik meg a székletben is, van amikor laza, krémes mint jelenleg is, napi 1x van reggel és kevésnek találom, igaz napközben nem is eszem sokat.Volt már hasonló akkor gondom akkor probiatikumot szedtem és a normálisra visszaállt, majd újra kezdődött. Nem régen voltam vérvételen semmi gond, egyéb panaszom nincs. Várom tanácsát a leirtakkal kapcsolatban Köszönettel: László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza széklet állag témában

Érdemes a bevált probiotikumot kúraszerűen használni, de ha panasz van, akkor mindenképp javasolt (valamint gyomor-bélhurut, antibiotikum kezelés, utazás után) .

Kérdés: 2015. december 18., 09:55; Megválaszolva: 2015. december 18., 13:19
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hígabb széklet
Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából három héttel ezelőtt észrevettem, hogy a reggeli székletem hígabb a megszokottnál és ragadós szinte odatapad a...
Emelkedett ferritin
Kedves Doktor Úr/Nő! Párom vérképében az alábbi emelkedett értékeket kaptuk: Ferritin: 533; GGT: 93; GPT: 54. Akkor a háziorvos javaslata az volt...
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása
Labor leletek értelmezése