Mitől lehet?

Pár napja már írtam de úgy látszik nem elég pontosan így újra leírom pontosítva. 8 hónapja kezdődött a problémám egy edzés után (testépítés) . Edzés végeztével leültem a pulthoz és azon kaptam magam hogy mikor nagy levegőt akarok venni hirtelen megáll a folyamat. Olyan mintha nem bírnám teleszívni a tüdőmet. Ügyet sem vetettem a dologra mondván épp hűvös volt biztos huzatot kapott a hátam. Ami meglehet ezt mondjuk senki nem vizsgálta. (Megjegyzem ekkor már egy hónapja Fokhagyma tisztító kúrát csináltam alkoholos fajtát) . Durván egy hét múlva alábbhagyott ez az érzés 2-3 napra majd újra elkezdődött de erősebben. Ekkor már a torkom is fájt illetve a mandulám. Háziorvoshoz elmentem azt mondta be van gyulladva antibiotikum és kész. 3 nap és elmúlt. Majd 2-3 nap múlva újra előjött és megint antibiotikum. Majd ugyan ez még kétszer. Gyomrom teljesen kikészült az antibiotikumtól így mondtam hanyagoljuk. Ezzel a torok ill mandulagyulladásos tünettel még 3 hónapig küszködtem volt hogy egy órára jött elő volt hogy egy napra volt hogy 1 hétig semmi. Majd elmúlt. De a belégzési zavar nem! Ekkor kezdődtek a kivizsgálások. Először tüdőszűrés- negatív majd tüdő CT- negatív. Ezek után tüdőgondozó először sima fújásos tüdőteszt ami 98% lett majd ugyan ez a vizsgálat valami gáz belégzéssel ami 97% lett. De a tüdő gondozós Dr. nem adta fel mondta van még egy vizsgálat ami a legkomolyabb Fülkébe beültettek légnyomás stb.stb és ez is 98% lett! Azt mondta itt nem lát hibát kisebb légzési zavart lát kilégzésnél minimális levegő marad a tüdőbe de ez nem okozhatja. Ez után háziorvos elküldött teljes hasi ultrahangra ami szintén tökéletes. (Veséknél ciszta erről tudtam veleszületett örökletes. A ciszták nagy része el van meszesedve nem nő. Pár darab ami épp elmúlt öt évbe nőtt egy centit.) Ciszták kapcsán jött egy ideggyógyász beutaló mert ennél a fajtánál előfordul hogy az agyban is kialakul. Majd jött egy Koponya CT amin csak annyi derült ki hogy van agyam. Azon kívül minden tökéletes.Ez időtájt elkezdett iszonyatosan fájni a hátam hát középső részén nem szúró. Érdekessége ha lefekszem fekvő helyzetbe elkezdek köhögni és slejm jön fel ha felülök elmúlik és nincs váladék. Majd újra háziorvos mondom neki nézessük meg a gyomrom mert két éve refluxot álapitottak meg gyomortükrözéssel és elméletileg annak is lehetnek ilyen tünetei. Eközben jött elő egy újabb érdekesség Bal kézen kisujj feletti bütykön egy kb 1 cm átmerőjű barnás feketés folt. Rá két napra pedig mindkét lábamon talp, illetve belső oldalsó részen fájó viszkető kiütések (az egész területén) két napra rá mindkét térden is és mindkét könyéken is. Irány a bőrgyógyász (háziorvos szerint pikkelysömör ha jól emlékszem) . Börgyógyászat kb 2 perc ránézett doki ekcéma.. irt rá egy kenőcsöt ettől elmúlik.. Két hónapja volt azóta is megvan van hogy csillapodik kezdenek felszívódni de másnapra újra előjön. 2 héttel ezelőtt irány magán orvos gyomortükrözés. Hozzáteszem elég rosszul sikerült mert Dr. szerint ideges volt a gyomrom. Ő annyit mondott gyönyörű odabent minden nincs baj. Azóta voltam egy természet gyógyásznál aki szerint vese mert a vesém nem párologtatja ki a vizet a tüdőmből.. majd ő meggyógyítja (hát nem sikerült neki) . Majd a hátfájás miatt egy csontkovács masszőrnél. Amit megjegyzek nagyon jó volt. Másnapra ahogy előjött az izomláz tőle. Ekkor a Belégzéses problémám is erősödött ahogy elmúlt vissza állt a szokásos megőrülök tőle szintre ellenben a hátfájásom 1 hétre megszűnt. Összegezve ezek után is nehézkes a belégzésem illetve megakad kiütések is megvannak még és a hátam is szétszakad.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza légzési panasz, bőrkiütés témában

Kedves Kérdező!

Ilyen alapos kivizsgálás után, nehéz megmondani, mi lehet még a probléma, miért vannak rendszeres panaszai. Talán, ami még nem történt, kardiológiai vizsgálat.

Amennyiben ez is negatív eredménnyel zárul, azt javaslom, keresse fel a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati klinikáját, ahol kiterjesztett allergia és immunológiai vizsgálatra van lehetőség.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. december 07., 09:51; Megválaszolva: 2015. december 13., 10:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nappali és éjszakai izzadás
Mi lehet a bajom?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 27 éves férfi vagyok, 60 kiló, irodai ülő munkát végzek és munkán kívül se mozgok túl sokat. (Napi 20-30 perc...
Hírtelen elesés
Vérkép elemzés
Laborvizsgálatomon van egy pár...
Tisztelt Dr. Szanyi Andrea doktornő! Ma kaptam meg a laborvizsgálatom eredményét, melyen van egy pár eltérés, utána olvasgattam és rémisztő...