Időnkénti hasmenés

Kedves Doktornő! Mostanában időnként hasmenésem van.Előtte "zuborognak a beleim". 2xvolt nyálka is benne, egyszer egy nagyon pici vérpötty. Akkor mentem el vastagbéltükrözésre, ami kb. 10 percig tartott, és negatív lett.Gyulladásos elváltozást sem találtak.Eltelt kb. 2 hónap, azóta nem volt ilyen.Tegnap megint jött a zuborgás, 3x ment a hasam kb.10 perc alatt, és ennyi. Ahogy megnéztem kicsit nyálkás volt, és mintha pici tűhegynyi vérpöttyök lennének benne. Ez mitől lehet? Nagyon aggódok, annak ellenére, hogy a kolonoszkópia negatív lett. IBS okozhat ilyet? Eléggé stresszes időszakot élek. Válaszát előre is köszönöm:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

IBS okozhat hasmenést, de véres székletet nem. Ha valóban vért lát, az származhat ilyenkor jelentkező fertőzéses eredetű vastagbél nyálkahártya gyulladásból, vagy végbéltáji sérülésből a hasmenés miatt.

Kérdés: 2015. november 20., 16:07; Megválaszolva: 2015. november 23., 08:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vizes hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! A problémám 2017-ben kezdődött napi ötször hatszor volt hasmenéses székletem és eltartott 2-3 hónapig, utána normalizálodott...
Hasmenés rendszeresen
Tisztelt Doktor Ur. Hónapok óta tartó hasmesésem van.Ez szinte rendszeresen a reggeli órákban jelentkezik, hirtelen székelési ingerrel, majd először...
Rendszeres hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 20 éve küzdök rendszeres hasmenéssel. Kb. 27-28 évesen eltávolították az epehólyagom. 20 évvel ezelőtt a Kreon 2000 nevű...
Visszatérő hasmenés
Tisztelt Doktor Úr! 2016 márciusában diagnosztizáltak nálam rosszindulatú hererákot. Abban a hónapban volt két műtétem, majd 4 kúra BEPA...
Emésztési/Székelési problémák
Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban ...