• Barna folyás mentruáció helyett.. lehet terhesség jele?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Doktor úr. Segítséget szeretnék kérni. 3 napig barna folyásom volt mentruáció helyett kis alhasi fájdalmakkal hol bal hol jobb oldalon. Kérdésem az hogy lehetséges hogy baba van a dologban? Az utolsó három mestruációm a következőképpen alakult: 2015.júl 24, 2015.jún.26, 2015 jún.4. Számításaim szerint ovulációm augusztus 3-8között lehetett de párommal 10 én és 12 én nem védekeztünk. 20-21én lett volna a következő menstruáció ideje de csak enyhe barna folyásom volt 2-3napig. Ma reggel csináltam tesztet ami negatív lett. A kérdésem az ha nem vagyok babás akkor mi lehet a gond? Várom válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a Rgyéb témában

        A terhesség nem valószínű, ezt a terhességi teszt is bizonyítja. A vérzési rendellenességnek inkább a peteérés hiánya az oka, emiatt rendszertelen és barnás jellegű. A hormonális ok kezelése jön szóba. Keressen fel szakorvost.


        Kérdés: 2015. augusztus 23., 13:11; Megválaszolva: 2015. augusztus 23., 21:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: