Gyulladás, ibs vagy más?

Kedves Dr úr Panaszaim ezev tavaszán kezdődtek egy dalacin kuraval. Széklet rendeződött de ceruzaszeklet maradt. Nyár elejen 2x monural, ez nem használt, ugyhogy summetrolim es klion-d holyaghurutra. Utána kezdődött a hasgolcsoles eros belmozgas, napi 3-5 eleg laza széklet. Ez nagyon felerősödött ey barmit ettem fajt es 2 ora múlva hasgorccsel távozott. A háziorvos által elrendelt ver vizelet szeklettenyesztes negatív. Hasi es kismedencei uh neg. enyhe meteorizmus. A vérvételen picit magasabb crp es vas. 2x normix kurat rendelt el, min javulás volt. Aztán supplint, az első héten megszűnt a fájdalom kezdett normalizalidni a széklet. Most szedem masodik hete, kezd a hasam bal olda kb koldok magasságában tompán fájni megint es megint gyakrabban van széklet, ami kissé meg mindig nyákos. 3 hete diétázom, most kezdtem kicsit mast is enni, hús, tészta, gyümölcs. Fogyás nem volt, csak a diéta alatt. Mit tanácsol? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

A panasz megfelelhet az antibiotikum kezelést követő bélflóra-károsodásnak (ettől függetlenül Clostridium difficile fertőzést mindenképp ki kellene zárni) . Javaslom, használjon tartósan pre- és probiotikumot (legalább 1 hónapig) , a diétát bővítse óvatosan, egyen gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset. Duspatalin tabl. használata segíthet hamarabb megszüntetni a panaszokat.

Kérdés: 2015. augusztus 11., 16:02; Megválaszolva: 2015. augusztus 11., 17:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok