rossz zsíremésztés

Tisztelt dr Úr, Javasolta, hogy 1 hónapig szedjek pre-probiotikumot és ezzel rendeződhet talán az emésztésem. Zsíros, bűzös gyurma állagú a székletem. Sajnos már több mint egy éve van ez a próblémám. Gyengeség érzés is és nehéz ételek evése után 2 nap gyomorrontás, erős hányinger. Sok vizsgálaton estem át pl Hasi UH, CT, Gyomor tükrözés, Végbél tükrözés, Vizelet és vérvételek. Minden negatív. Egyedül Laktóz, fruktóz és lapos keményítőterhelés igazolt. Kreon szedése sem rendezte a székletem! Azt szeretném kérdezni ha a pre és probiotikum sem használt a tünetek pedig továbbra is fennálnak a székletemmel, rossz emésztés, puffadással kapcsolatban mit tudok tenni, hogy rendeződjön az emésztésem? Köszönöm szépen válaszát László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Kontaminált vékonybél sy. témában

A lapos terhelési értékek vékonybél kontaminációra utalhatnak. Erre kombinált antibiotikus kezelés (pl. Sumetrolim+Cifran) és a probiotikum folytatása lehet megoldás, ez a kúra (hatásosság esetén ismételhető is) .

Kérdés: 2015. július 17., 13:17; Megválaszolva: 2015. július 17., 14:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kurkumin étrend kiegészítő...
Koleszterin csökkentés aktív...
Koleszterin szint, jó és rossz...
Nappali és éjszakai izzadás
Hírtelen elesés