Az itteni orvososk nem tudnak erre magyarázatot adni, mi lehet ez?

A lábaimon piros foltok vannak az izületeknél a születésem óta, amik fájnak.Elküldtek ezzel bőrgyógyászatra, de ott semmi érdemleges választ nem kaptam. 3 napja a jobb kézfejemen az izületeknél is megjelent ugyan ez a tünet, nagyon fáj (t) . Többször voltam már vérvételen, ahol alacsony fehérvérsejt és vérszegénység volt látható, a vérzékenységi tesztem azt mutatta ki, hogy az újj megszúrása után 5 perccel is jött vér az újjból. 9 éve kezdődött foltos hajhullásom, aminek következtében az egész fejbőrről eltűnt a haj, 4 éve teljesen visszanőtt, ma már vállig érő hajam van, de azóta is kis foltokban hullik.Ennek okára több kivizsgálás után sem jöttek rá, volt hogy hetekig voltam kórházban. Ezen kívül gyakran van szapora szívverésem (120) és szívritmuszavart illetve magasvérnyomást is diagnosztizáltak. Az orrom folyton be van dugulva, viszont nem jön belőle váladék.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza vöröses foltok témában

Kedves Kérdező!

A leírt elváltozásokkal kapcsolatban elsősorban hematológiai illetve immunológiai elváltozásra gondolnék. Mivel nem részletezte, hogy pontosan milyen vizsgálatok történtek, milyen elváltozásokat zártak ki, így javasolnám ilyen irányú kivizsgálását. Keressen fel megfelelő szakrendelést, hogy részletes laboratóriumi kivizsgálás történjen reumafaktor, LE sejt, ANA, AMA irányában is.

Kérdés: 2015. március 30., 10:20; Megválaszolva: 2015. április 03., 14:55
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?