Hasmenés mellékhatás

Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Autoimmun betegségre 5 hónapja Clexane-t használok (2x0, 6 ml) . (Ezen kívül Calcium, D vitamin, Eurovit multivitamin-t szedek.) A használat elkezdése után néhány héttel hasmenés jelentkezett (2-3 naponta, 1-2 alkalommal hasfájás és görcsök nélküli lágy vagy híg széklet, majd ismét normális) . Szeretnék érdeklődni, hogy a Clexane-nak lehet-e ilyen mellékhatása? Köszönettel: K. Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza clexan témában

Kedves Eszter!

Az Ön által leírt intermittáló hasmenés nem szerepel a clexan alkalmazási előiratában a mellékhatások között. Én sem hallottam eddig ilyen jellegű mellékhatásról a készítménnyel kapcsolatban.Keresse fel orvosát és jelezze a problémát.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 21., 10:29; Megválaszolva: 2015. március 23., 21:54
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?