• Szédülés, rosszullét, hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! Szeretném meg kérdezni, hogy mért van az, hogy az egyik pilanatban nincs semmi bajom a másikban meg elszédülök ájulás kerülget olyan mint ha nem kapnák levegöt leállna a szívem és utána meg egész nap nem vagyok jól? A válaszát Elöreis Köszönöm ÜDv: Jenő

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Panaszait kardiológiai probléma (mitralis prolapsus szindroma, ritmuszavar, esetleg a Nevivolol nevű gyógyszer mellékhatára) is okozhatja. Kardiológiai kivizsgálásra szükség lehet az Ön esetében. Ha ez negatív eredménnyel zárul, pánik szindróma is szóba jöhet. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2015. március 21., 02:03; Megválaszolva: 2015. március 24., 00:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: