Szédülök, és fáj a fülem, lehet a refluxtól?

Tisztelt Dr. Plósz János! 2014. szeptemberében rosszul lettem, szédültem zúgott a fülem, levert a víz hányingerem volt és a végén hánytam is. Többször előfordult majd elmentem gyomortükrözésre, ahol megállapították a refluxot, azóta gelbra nevű gyógyszert szedem naponta egyet. Azóta nem voltam rosszul. A minap megint szédültem hányingerem volt és nem túl jó a közérzetem sem. Csak előre felé tudok nézni, nem nagyon mozgatom a fejem oldalra, mert úgy mégrosszabb. Egy kicsit mintha merev lenne a tarkóm is.Vérnyomásom 120/60.Reggelente erősen mar a torkom, gondolom, hogy a fekvés során megint visszajön a savam. Az lenne a kérdésem, hogy a refluxtól lenne ez megint? És ha igen akkor miért? Hiszen szedem a gyógyszert.Váltak át más gyógyszerre, vagy lehet ebből többet szedni, vagy nem is ettől lenne? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Bea

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza benignus pozicionális vertigo témában

A szédülés, hányinger, fülzúgás benignus pizicionális vertigo nevezetű kórkép jele, ezzel mindenképp fül-orr-gégészt keressen fel. A hányás ehhez társuló tünet. Ez nem zárja ki, hogy reflux-betegsége is legyen, a reggeli sav-probléma erre utalhat. A gyógyszert meg lehetne próbálni az esti étkezéssel bevenni, ágyban a fejvéget megemelni.

Kérdés: 2015. március 02., 12:18; Megválaszolva: 2015. március 03., 01:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás