Mi okozhatja a panaszaimat?

Kedves Doktor Nő! 2 hete kezdődött nálam, nagyon erős fejfájás és gyomorfájdalom, amihez végtagfájdalmak is társultak.Elmentem a házi orvosomhoz, aki azt mondta, hogy influenza szerű vírus ki kell pihenni, a gyomorpanaszaimra pedig normaflore-t ajánlott.Nem nagyon tudtam enni, szinte mindentől elkezdett fájni a hasam, ezért nem ettem semmi zsírosat. Majd jobban lettem a fejem sem fájt már annyira erősen. Következő héten már mentem iskolába, de szerdán nagyon erős hasmenésem lett, ami egészen szombatig nem múlt el. A székletem nyákos és véres volt, ezért ügyeletre mentem, ahonnan beutaltak az infektológiára és befeküdtem a korházba. 3 napig antibiotikumot kaptam. Vérképem teljesen rendben volt a CRP eredményem volt kicsivel magasabb, vizelet rendben. A széklet tenyésztés eredménye is negatív lett. Azt mondták, hogy valószínűleg fertőző eredetű hasmenés és gyomor-bélhurut. A székletem már normális, szerencsére a hasam sem megy már. De a "kótyagos" fej még mindig meg van, valamint olyan "gombócosnak" érzem a torkom és a végtagfájdalmak is megvannak. A nyakam és a tarkóm is fáj. A fejtetőmön meg ilyen nyomást érzek. Nem fájdalmat érzek, hanem inkább olyan nyomottnak érzem a fejem, szóval gyógyszert nem kell rá bevennem. Most lettem szemüveges és a jobb szemem mostanában fáj. Érettségi előtt állok, ezért nagyon sokat tanultam az elmúlt hetekben, esetleg ez összefüggésben lehet a dolgokkal? A végtagfájdalmak normálisak? Kicsit megvagyok ijedve, hogy mi bajom lehet. Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza vegyes panaszok témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján a gyengeség, végtagfájdalmak egy lezajlott fertőzés utóhatásai, remélhetőleg panasza 1-2 hét múlva megszűnik. A fejfájás okának tisztázására méresse meg a vérnyomását, valamint ha szempanasza nem múlik keressen fel szemész orvost is.

Kérdés: 2015. február 23., 22:38; Megválaszolva: 2015. február 26., 16:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás