elszakadt óvszer

Tisztelt Doktor úr! Tegnap este szeretkeztünk a barátommal és mielőtt elment volna észrevettük, hogy elszakadt az óvszer. Előváladék talán már lehetett. A ciklusom 23. napja volt, így elméletileg nem termékeny nap, mégis mindenki azt mondja vegyek be esemény utáni tablettát. Tényleg szükség van rá? Válaszát előre is köszönöm! LA

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Kiss György válasza Escapelle témában

Kedves LA!

Igen, a leghelyesebb, ha l tbl. Escapelle-t bevesz. Receptre kapható.

Sajnos, igy hétvégén ügyeletre kell menni ezért, de fő a biztonság.

Nagyon jól irta, hogy a 23. napon már ugyan kisebb a valószinüsége a fogantatásnak, de nekem az előbbieket le kellett irnom.

Szivesen válaszolok kérdéseire! Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2014. december 12., 16:53; Megválaszolva: 2014. december 13., 17:37
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg