Késleltető óvszer

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szeretnék kipróbálni olyan óvszert, aminek a belső része késleltető hatású anyaggal van bevonva. Kétféle óvszert találtam az egyikben 1% lidokain van, a másikban 7% benzokain. A gondom az, hogy a barátnőm lidokain érzékeny, így az elsőt nem merem kipróbálni. A kérdésem az lenne, hogy lidokain érzékenységgel a benzokainos óvszert kipróbálhatjuk-e, ha nem akkor viszont mit lenne érdemes használnom? Válaszát előre is köszönöm! Köszönettel: Péter

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Csáki Csilla válasza a lidokain allergia témában

Kedves Kérdező! Semmiképpen ne a lidocainos óvszert használja, a benzocainossal elvileg nem lehet gond! Üdv: Dr. Csáki Csilla

Kérdés: 2014. május 27., 16:18; Megválaszolva: 2014. május 31., 06:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem