Erek jobban látszanak, viszketés olykor, máj, nyirok

Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy az Ereim a mellemnél, karomnál ugyebár normálisan zöldek, de jobban látszódnak, mint régen? Egy Lamisil kezelést hagytam abba körömgombára lassan 3 hete, 1 hónapig szedtemA vér és vizeleti eredményem jó, a hasi ultrahang a mája mar felső határon mutatta, és egy kis homokot látott a vesémen, a vérkép fehérvérsejt 6, 11, vörösvértest 5, 07, hemoglobin 158g/l, hematokrit 0, 44 L/L Mcv 86, 8fl, mchc 359g/l, trombocita221 G/l, limfocita abszolút 2, 27 G/L, monocita abszolut 0, 42, neutrofil absz 3, 23, eozinofil absz 0, 17, basofil absz 0, 02, neutrofil 53%, eozinofil 3% monocita 7%, basofil 0%, ami több az csak az mch 31, 2 PG, a szérum cs 2, 68 mmol/l, Ldl koleszterin 2, 96, konjugált bilirubin 5, 6 umol/ L totál bilirubin 20.1 umol/l közel a határhoz, én a jobban látszó zöld erek miatt nyirokcsomóra gyanakodtam, a limfocita 37 %, abszolútban 2, 27 G/l, illetve a bőr a hónaljam szélénél kicsit irritáltnak néz ki, picit szárazabb talán és picit piros, de nehezen észrevehető, ( lehet a stifttől ) azt mondta a háziorvos, hogy szerinte a vér vizelet, és hasi rendben ne aggódjak, és amire én gondolok a hónaljam szélén vagy a mellemnél az valószínűleg zsírcsomó, és fáj is, nem fájdalmatlan azt ki kell jelentenem, de kevésbé tapintható, mint egy hete szerintem

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a laborlelet témában

Kedves Kérdező! Látatlanban nagyon nehéz megmondani panaszainak az okát, talán az egy figyelemre méltó dolog lehet, hogy konditerembe jár. Az izmok fokozott munkájához, az izomtömeg növekedéséhez az erek kapacitásának is nőni kell, kicsit megvastagodhatnak, ezért jobban előtűnnek a bőr alól. A hónaljánál leírt bőrelváltozás valóban a desodor hatása lehet. Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. május 27., 01:40; Megválaszolva: 2014. május 30., 23:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem