Javulhatok homeopátivál, természetgyógyásszal?

Szép napot! Azzal a problémámmal fordulok Önhöz, hogy körülbelül egy éve folyamatosan beteg vagyok. Először gyakori fejfájás, utána két tüdőgyulladás két hónapon belül, rá egy hónapra egy kis nátha hőemelkedéssel, jelenleg pedig hólyaghurut, ami négy keresztes és véres. Úgy döntöttem, hogy felkeresek egy természetgyógyászt mert nem szeretnék folyamatosan antibiotikumokon élni. Biorezonanciás felmérést csinált, mi szerint sok a méreganyag a szervezetemben, nincs elég nyomelem és antioxidáns, emellett gluténérzékenység is jelentkezett. Homeopátiás szirupokat írt fel, amivel a jelenlegi adatokon tudunk változtatni. Ön szerint mitől lehet a folyamatos betegség és folyamatos fáradtság? Vashiányom mindig fenn áll. A homeopátia tényleg segíthet? Elég pánikos és hipochonder vagyok, ha valamim fáj rögtön a legrosszabbra gondolok. Szeretnék javítani a közérzetemen és az egészségemen. Előre is köszönöm kielégítő válaszát! 19 éves aggódó lány.

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza homeopátia témában

Kedves Kérdező. A jelenleg szedett "homeopátiás

szirupok" nem tudom, mit takarnak és azt sem tudom, javul-e majd tőle. Azt viszont tudom, hogy a homeopátiás alkati szer valamennyi problémáján fog segíteni. A gyenge immunrendszerén, a hipochonderségen, a pánikoláson, a vashiányán. Leginkább az erőnléte és a közérzete fog jelentősen megjavulni. Ennek az alkati szernek a megkeresése homeopátiás orvos feladata, amit egy mélyreható beszélgetés és vizsgálatot követő elemzés után fog felállítani. Javaslom. keressen fel egy jó homeopatát, jelentkezzen be, mert a felsorolt panaszai kíválóan gyógyíthatóak egy homeopátiás kezeléssel, de nem bizonytalan szirupokkal. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2014. március 25., 15:15 ;Megválaszolva: 2014. március 30., 13:37
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt