Homeopátiás szerrel kapcsolatos információkérés

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 5 éve végbél körüli patkósipollyal műtöttek. A sipolyba fonalat vezettek, mely azóta is benne van, ugyanis a sipoly elhelyezkedése miatt ez a megoldás volt a legmegfelelőbb. A sipoly eleinte bőven váladékozott és nagyon fájdalmas volt. Ma már a váladék mennyisége minimális és a fájdalom megszűnt. A vérsüllyedésem azonban jóval magasabb a kívánt értéknél. Kb. 3/4 éve -interneten történő tájékozódás után - elkezdtem szedni a Calcium sulfuricum tablettát (Nr.12.) , melynek jótékony hatását azóta is tapasztalom. Úgy vélem, hogy a gyulladással járó váladékozás és a vérsüllyedés csökkenése ennek a szernek köszönhető. Szülés után volt egy nagyobb kiterjedésű tüdőembóliám, melynek hátterében Leiden-mutáció és a fogamzásgátló szedésének megkezdése húzódott. Azóta folyamatosan vérhígító tablettát szedek. Kérdésem lenne, hogy a jelzett szert meddig szabad szednem (most már csak esténként szedek 2 db-ot)? Illetve, hogy a homeopátiás szert szedhetem-e bátran a vérhígítóval, nincs e valamilyen hatással a vérsűrűségre? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Balogh Andrea válasza homeopátia témában

Kedves Kérdező!

Nyugodtan szedheti a Schüssler sót más szerrel együtt, de biztosan tudja, hogy úgy kell ezeket a készítményeket szedni, hogy előtte, utána 1/2 óráig ne egyen, ne igyon, együtt ne szedje be semmivel, előtte vagy utána 1/2 órával lehet csak egy időben ne, ne használjon ilyenkor mentholos krémet, ne rágózzon, ne mosson fogat ebben az időtartományban. Nyugodtan szedheti huzamosabb ideig is ezt a készítményt gondot nem okoz.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea

Kérdés: 2012. október 12., 20:56; Megválaszolva: 2012. október 16., 13:55
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?
Vérnyomás-problémák
Vérkép elemzése
Tisztelt Cimzett! A csatolt vérképen lévő eltérésekben kérnék segitseget/elemzest! Elorejarolag, annyit tudni kell, hogy a ferjemnek variococle...