• Dr. Molnár Dóra Doktornőnek utólagos kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Erre a kérdésemre: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/egyeb/122442 adott válaszában szereptelt, hogy esetleg a Szent László kórházat ajánlja. Kerestük, de nem találtunk ott "ritka kórálapotokkal" foglalkozó osztályt amit a háziorvosnak mondanánk, hogy utaljon be oda. Konkrétan melyik ez az osztály a kórházon belül? Illetve más (fáradtságot okozó) ritka betegségekkel foglalkozó osztály mely budapesti kórházban van, ha esetleg a háziorvosunk nem tudna? A belső eredetű depresszió tényezőjét, hogy bizonyos anyag csökkentebb mennyiségben van a vérben vérvétellel ki lehet mutatni? Köszönöm segítségét!

        Dr. Molnár Dóra válasza a krónikus fáradtság témában

        Kedves Kérdező! Mivel előző leveléből nem derült ki, hogy az ország mely területén lakik, azért nem írtam pontos rendelési helyeket. A Debreceni Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinikáján található a Ritka Betegségek Tanszék, http://2bel.med.unideb.hu/hu/node/191- linken elérhetőségükről talál információkat. A Semmelweis Egyetemen is van Ritka betegségek Intézete; a link, ahol a rendelés felkereséséhez szükséges információk megtalálhatók: http://www.molneur.eoldal.hu/cikkek/jarobeteg.html. A Szent László Kórház a különféle kórokozók okozta megbetegedésekkel foglalkozik, itt a belgyógyászati-infektológiai ambulancia felkeresése jön szóba. A depresszióval kapcsolatos vizsgálatokat pszichiáterrel kell egyeztetni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Kérdés: 2013. június 17., 00:48; Megválaszolva: 2013. június 17., 18:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: