Női ádámcsutka nagyobbodás

Érdeklődnék, hogy a női ádámcsutka jól látszó megerősödése mitől van? 21 éves lány vagyok, és az a problémám hogy jól látszik, megerősödött az ádámcsutkám, mint egy fiúnak tizenéves koromban! Utoljára tizenéves koromban voltam hormon vizsgálaton, ott nem mutattak ki semmi rendelleneset. Férfiéhez hasonló erős szőr nincsen. Menstruációm rendben van. Gyermekkorom óta rossz evő vagyok, sovány voltam mindig. Most is az vagyok, 160 cm magasságomhoz 40-45 kg párosul. Nőies vonásaim testalkatomban csak enyhén jelentkeznek, de fiúsan/férfiasan se néz ki a testalkatom - inkább gyerekes, kislányos. Egy nagyon apró cicim van, de ennyi, összegezve fejletlen vagyok. Csak az ádámcsutka... A nyakamon egyébként a bőr mindig nagyon irritált, érzékeny volt, a bőr rajta csúnya, ápolatlan hatást kelt, pedig ápolom rendesen.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza hormonszint ellenőrzés témában

Tisztelt kérdező!

Ha a hormonszintek rendben vannak, lehet alkati sajátosság, de mivel a hormonszintek vizsgálata nagyon régen volt, érdemes lenne ezeket megismételni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. július 16., 23:35; Megválaszolva: 2012. július 19., 15:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium