• Fronthatas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot engem az érdekelne hogy a fronthatásnak milyen káros következményei vannak és Magyarországon hol végeznek erre vizsgálatokat és milyen szakorvosok végzik?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fronthatás témában

        A frontok többféle szervrendszerre káros hatást gyakorolnak, ezért többféle szakma érintett a hatásaikat illetően, elég csak abba gondolni, hogy fronthatásra növekszik a kardiovaszkuláris esetek száma, a szülések beindulására is hatással van, pszichiátriai, neurológiai problémák is jelentkeznek, stb. Az összes lehetséges hatás felsorolását a rovat terjedelme nem engedi meg, csak példákat soroltam fel. Összefoglalva a fronthatásokkal az említett szakmákon kívül orvos klimatológus foglakozik.


        Kérdés: 2012. január 23., 18:23; Megválaszolva: 2012. január 24., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: