• Évek óta magas a vérsüllyedésem, az orvosomat nem érdekli

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évek óta magas a vérsüllyedésem.(30+-1-2)A háziorvosom nem találja fontosnak.Önnek mi a véleménye?

        WEBBeteg szakértő válasza a magas süllyedés témában

        Kedves Uram, Soha nem a labort, hanem a beteget kell gyógyítani. Férfiaknál a süllyedés referencia értéke 10 mm/óra alatt van. Az ön évek óta magasabb értéke lehet, hogy az ön esetében nem kórjelző. A gyorsult süllyedés általában gyulladásra utal. Ha a szervezetben gyulladás zajlik, más laborelváltozások is várhatóak: magasabb CRP, fehérvérsejt szám, esetleg hőemelkedés. Ha ilyenek fennállnak: góc-kutatást lehet érdemes végezni: fogászati, urológiai, tüdőgyógyászati szakrendelésen, kórházban, klinikán.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 06., 07:40; Megválaszolva: 2011. november 06., 23:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: