tibeti gombából készült kefir

Tisztelt Doktornő! Fogyasztom a tibeti gombából készült kefirt. Az interneten olvastam hogy 20 nap után 10 nap szünetet kell tartani. Azt szeretném kérdezni hogy miért? A másik kérdésem hogy miért tilos a kura alatt az alkoholfogyaztás. Néha vannak olyan rendezvények hogy némi alkoholt fogyaszt az ember. Ilyenkor a kefirt nem fogyasztom.Nem értem hogy a kura teljes időtartama alatt miért tilos az alkoholfogyasztás. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Irinyi-Barta Tünde válasza tibeti kefir gomba témában

Kedves István! Az említett készítmény fogyasztásával kapcsolatban érdemben hiteles információval nem tudok szolgálni. Véleményem szerint a tibeti kefir gomba fogyasztása inkább ősi hagyományokon alapul, mint kutatásokkal megalapozott és alátámasztott jótékony eredmények elemzésével. Ezért sajnos nem tudok pontos választ adni a kérdéseire, ami a fogyasztás szüneteltetésével, illetve alkoholtilalommal kapcsolatosak. Fogyasztása esetén egyes panaszokat javíthat, illetve meg is szüntethet, mint például az emésztés és a bélrendszer egészségének helyreállítása. Az alkohol és a kefir fogyasztásának eredménye akár súlyos hasmenés is lehet. Jó egészséget és minden jót kívánok! Üdvözlettel: Irinyi-Barta Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2015. november 19., 18:51; Megválaszolva: 2015. november 23., 14:17
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Véreredmény
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Véreredményemet szeretném ha kiértékelné,hogy kell e aggódnom valamilyen probléma végett.Köszönöm.
Miért van ez a nehézlégzés?
Tisztelt Doktor úr! A következő problémával kapcsolatban kérném a véleményét. Sokszor jelentkezik nálam egyfajta nehézlégzés. Ilyenkor...
Vérkép - Mire utal?
Tisztelt Doktornő! Csatoltan küldöm a vérképem. Ön szerint van további teendő? Lényegesek az eltérések? (Háziorvosom szabadságon van jelenleg, a...
Hosszan tartó kortikoszteroid...
Tisztelt Doktornő! Flutirin orrsprayt használok az allergiás tüneteimre már több, mint 10 éve, nagyobb adagokban, aminek a leírásában az alábbi...