Depresszió vagy más?

TISZTELT CIM! A DEPRESSZIO MINDEN TUNETE MEGVAN, LEVERTSEG, FELESLEGESNEK ERZEM MAGAM, NEM ERDEKEL SEMMI, NEM TUDOK ORULNI SEMMINEK, HAMAR FELIDEGESITEM MAGAM! KB6 HETE VETTEM ESZRE HOGY A SZEKLETEM MEGVALTOZOTT, ADDIG EGESZ ELETEMBEN REGGEL ELMENTEM ES KESZ, MOST IS ELMEGYEK REGGEL DE MINIMALIS A MENNYISEGE, ES SOKSZOR ERZEM AZ INGERT, DE SZEKELNI NEM TUDOK! AZ ELMULT 2 HONAPBAN HIZTAM 12KG-OT, ILYEN MEG ELETEMBEN NEM VOLT 20 EVES KOROM OTA 80-85KG KOZT VOLTAM! NEM TUDOM MIRE VELNI EZTAZ EGESZET, LEHET HOGY RAKOS VAGYOK? BAR FIZIKALISAN JOL ERZEM MAGAM ES AZ ETVAGYAM IS JO! KOSZONOM VALASZAT!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

Kedves Kerdező! A hízás ellene szól a rákos megbetegedésnek, és a csökkent székletmennyiség sem erre utal. Fogyasszon sok folyadékot, növényi rostot, gyümölcsöt. Kerülje az olyan ételeket, amik székrekedést okoznak, ilyen a csokoládé, kakaó, banán. Javaslom, hogy keresse fel a helyi pszichiátriai szakrendelést is, mivel a depresszió okozhat súlynövekedést és testi paanszokat is.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. április 11., 13:23; Megválaszolva: 2014. április 18., 08:34
Kérdések és válaszok: Depresszió
Depresszió
Gyógyszer!
Kedves Dr.Nő!-sajnos vissza tértek a gyógyszerem szedése előtti tünetek.Pedig elég erősnek éreztem magam abban hogy le tegyem 10 év szedés után!Az...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer váltás
Kedves Doktornő! Antideprenszáns elhagyását segítő gyógyszerek felől kérnék javavallatot. Próbáltam rivotrilt igaz csak 0,25, de nem volt jó...
Gyógyszer!
Köszönöm válaszát Dr.Nő!-6.hetet kezdtem meg a Citapram 20 mg. nélkül.Még mindíg jelentkeznek néha remegések vagy inkább hidegrázások.De volt...