Depreszzó?

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Két évvel ezelött kezdődtek a panaszaim.Sűrűn voltam rosszul.Gyengeség, hasmenés, úgy érzetem elájulok, erős szívdobogás, melegség öntötte el a bal felemet. A lábamtól a szívemig és a fejemet.Féltem elaludni, bár nem is tudtam.Hidegvizes ruhát tettünk a tarkómra, akkor jobb volt. A kórházban nem találtak semmit. Minden eredményem jó volt. A fej MRI-től kezdve a terheléses EKG-ig. Azt mondták depresszió.Kaptam Cipralex 10 mg-ot. A panaszaim elmúltak.Fél évig szedtem napi 1-et. Aztán már csak napi felet. Megint fél év után már csak 2-3 naponta felet.Egy idő után észrevettem, hogy csak azon a napon nem vagyok jól ha szedem. Abbahagytam.Nem volt semmi gondom fél évig.3 hete megint rám jött egy rosszul lét, de ez más volt mint korábban.Nem volt olyan rossz. Melegség öntötte el a szívemet és felment a fejemig. Meg remegés jött rám.Csak akkor jön rám ha lefekszem.Nem tudtam elaludni.Elkezdtem a Cipralexet (napi 1 felet) , mert féltem, hogy rosszabb lesz.Egy hét múlva megint rám jött. A házi orvosom azt mondta szedjek napi 1-et és ne reggel, hanem délután vagy este és neurológushoz kell mennem.Lassan 3 hete szedem a gyógyszert és nem vagyok jobban.Konkrétan nem fáj a fejem, de érzek ott v.mit Olyan buta érzés. Mindennap futok. A kórházban is mondták, hogy sportoljak a feszültség levezetés képpen. Mi lehet ez? Nem történt semmi változás az életemben.Sem költözés sem rossz hír.Ideges sem vagyok.Csak másnap, mert nem értem az okát ennek az egésznek. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza depresszió témában

Kedves Kérdező!

A szorongásos rosszullétek nem mindig ugyanazokkal a tünetekkel térnek vissza, így lehet, hogy most is a korábbi problémája újult ki. A gyógyszerszedést még folytassa 1-2 hétig, ha akkor sem történik érdemi változás, akkor másik gyógyszert kell kipróbálni. A neurológust mindenképp keresse fel, fontos lenne tudni, hogy nincs egyéb baja, csak a szorongás.

Kérdés: 2012. június 27., 07:10; Megválaszolva: 2012. július 02., 22:26
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések