Antidepresszánstól vagyok rosszul?

Tisztelt Dokor Úr/Nő! Egy hete antidepresszáns-kezelésben részesülök (napi 5 mg Cipralex, most kell majd megemelni 10 mg-ra) . Délelőttönként erősen émelygek és hányingerem is van, gyengének érzem magam, legszívesebben egész nap feküdnék. Ez mind betudható mellékhatásnak? Mikor szűnnek meg ezek? Illetve, mivel közeleg a szilveszter, valószínűleg kínálnak majd némi alkohollal - de lehet-e a Cipralexre inni? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza depresszió, hangulatjavító témában

Kedves Kérdező!

A Cipralex okozhat ilyen mellékhatásokat, néhány nap alatt el fognak múlni a tünetei.

A hangulatjavító szedése alatt javallott kerülni az alkoholfogyasztást, de különösen a kezdeti, bevezető időszakban.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. december 26., 08:25; Megválaszolva: 2011. december 28., 22:26
Kérdések és válaszok: Depresszió
Depresszió nélkül
Tisztelt Doktornő! 40 éves férfi vagyok, három gyerkőccel, családdal, vezetői beosztásban. Sajnos 2019- ben beleszaladtam egy major depressziós...
Depresszió. Hangulatingadozás
Volt egy párom akivel egy évig együtt voltunk éltünk, és szakítottunk. A szakítás oka, h sokat hisztiztem ha valami nem tetszett. Sokszor hangulat...
Bele is őrülhetek?
Kedves Piroska! 46 éves férfi vagyok, 22 éve házasságban élek feleségemmel. Kb. 15-17 éve valami megváltozott a kapcsolatunkban, mert azóta úgy...
Betegség?
Kedves Piroska! A párommal 6 hónapot voltunk együtt, egyik napról a másikra furcsa lett, azt mondta minden rossz körülötte és én vagyok az...