• Depresszió és pánikbetegség gyógyítása!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktornő! Szeretnék érdeklődni, hogy kihez forduljak a fent említett címben szereplő betegségem meggyógyításában. Kis korom óta pánik beteg és depressziós vagyok. Van egy drága kicsi unokám és szeretnék vele boldogan együtt lenni. Leírom a tüneteimet:-halálfélelem-ha cseng a telefon remegés - torokszorítás-gyengeség- az utcán nem tudok megtenni 20 m-t félelem nélkül - állandó fejfájás - a fejem zsong - végtagzsibbadás - félelem a haláltól - mellkasi fájdalom-gerincfájdalom - állandó hasi fájdalom és még sok egyéb más. xanax-ot szedek. Nagyon szeretnék belőle kigyógyulni,illetve változtatni, mert ez sokszor úgy legyengít, hogy állandóan fekszem és szégyellem magamat a családom előtt. Nincs kedvem semmihez sem. Mindentől félek, ha rossz hí ér úgy érzem megőrülök és mintha nem az itteni világban élnék. Sokszor a levegőben járást érzem, hogy nincs a talapam alatt talaj. Drága doktornő nagyonszépen megkérem, hogy, ha tud segítsen nekem. Minden megoldás érdekel, hogy hová forduljak. Önt is fel keresném akár, ha tudnám, hogy hol. Hozzám Szeged van a legközelebb és szeretném, ha tudna nekem olyan szakembert javasolni, aki segítene rajtam. A félelem uralkodik rajtam és nem tudok vele mit kezdeni. Nincs önbizalmam. Köszönöm segítségét. Üdvözlettel: /Megállapított betegségeim: nyombélfekély, lumbágó, gerincmeszesedés és jobboldali gerinc sérv. Köszönöm segítő készségét. Üdvözlettel: Judit

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, depresszió témában

        Kedves Judit! Nem írja, hogy mikor volt utoljára a háziorvosánál, így legelőször is azt javaslom, hogy keresse fel őt és csináljanak egy laborvizsgálatot és a pajzsmirigyét is ellenőriztesse. Egyes pajzsmirigy-betegségek tudnak a pánikbetegséghez nagyon hasonló tüneteket okozni. Ha a kivizsgáláson mindent rendben találtak, akkor lehet egyértelműen azt mondani, hogy lelki okai vannak a panaszainak. Mivel nem csak pánikbetegségben, de hangulatzavarban is szenved, így azt javaslom, hogy keresse fel a legközelebbi pszichiátriai szakrendelést, ahol egy alaposabb vizsgálatot követően az állapotának megfelelő terápiát fognak javasolni. Ez lehet hangulatjavító kezelés a Xanax mellé, de jelenthet pszichoterápiát is. Az első variációt komolyabb panaszok esetén javasolják, a másodikat pedig akkor, ha enyhébbek a tünetek. A pszichoterápia sok munkával jár, de tartósabbak az eredményei.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 21., 15:04; Megválaszolva: 2011. december 24., 00:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés