Psa, daganat, csontizotop

Psa 40, magas gleason score, rosszindulatu daganat. 55 eves ferfi. A csontizotop vizsgalaton, amin semmit nem mondtak mi varhato? A gep a testresz also reszen vizsgalodott, lehet a prosztata miatt, es a vizsgalo szemely kerese alapjan a tudonel v alatta. Nagyon megijedtem..a gepet a szemelyzet iranyitja vagy a gep magatol all meg, ahol attet van? Van remeny egy ilyen vizsgalatnak annak ellenere, hogy a gep megall, hogy nincs attet? Nem tudom, hogy mukodik ez...: (A keresztapam egy tudo alakot latott egy monitoron piros es fekete szinekben. Nem tudom ez rosszat jelent-e. Hetek ota varunk es varunk, azt tudjuk, hogy rosszindulatu daganat van, de megint hetek...Koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Prosztata témában

Meg kell várni a csontizotóp eredményét, az hogy a gép megállt az nem jelenti azt hogy csontáttét van. Amint megvan a csontizotóp vizsgálat eredménye a további kezelés megbeszélése érdekében urológusnál jelentkezzen.

Kérdés: 2020. szeptember 16., 21:29; Megválaszolva: 2020. szeptember 18., 07:13
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt