• miért nem mutatta ki?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm én K.Csilla vagyok azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy edesapamnak körülbelül 3hete elkezdett puffadni a hasa, nem étk ezett sokszor hányt majd a héten már vett erőt magán nagy unszolas árán és multhet vasárnap elment az ügyeletre ott a doktor nem tudta megmondani mi baja van majd pár órával később bement az ügyeletes belgyógyász orvoshoz hozzatennem hogy szabad szemmel, is jó látható volt hogy a hasán belül kb egy teniszlabda nagyságú valami van majd ez az "orvos" azt írta a leletere hogy DEPRESSZIÓOS. Hétfőn apukám elment a házi orvoshoz aki elkuldte vér és vizeltvetelre és tükrözésre a mostani héten hétfőnmeg is jöttek az eredmények és szerdán elkezte inni a belmosofolyadekot és semmi hatás kihivtuk a háziorvost és megnezte a leleteket TELJESEN JÓ egy szem csillag sincs majd beutalta a kórházba "belcsavarodasa" gyanújával hozzatennem meg mindig látható volt az a dudor. Edesapamat mivel az összes műtős műtött így este kilenckor kezdtek el megmuteni egy rákot vettek ki és a vastagbelenek a kilencven százalékat eltavolitottak. Egyszerűen hihetetlen hogy lehet hogy SENKI NEM VETTE ÉSZRE EZT ÉS HOGY LEHET HOGY AZ EREDMÉNYEK JÓK MEG GYULLADAST SEM MUTATOTT KI A LELET? Hogy lehet hogy az aki a belgyogyaszatra specializálódott ezt nem vette észre és DEPRESSZIÓVAL küldi haz? De igazán a kérdésem az lenne lehet e áttét, és a papirokbol miért nem derült ki? Előre is nagyon köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Csilla

        Dr. Tóth Judit válasza a béldaganat témában

        Kedves Kérdező! Nem tudok válaszolni a kérdésére, mert nem láttam az édesapját és a leleteit sem. Sajnos a daganat gyakran nem szűrhető ki vérvétellel, de egyszerű orvosi vizsgálattal sem. Ami gyakran látható, lehet ártalmatlan is, de daganat, vagy más betegség is állhat a háttérben. Jelenleg ahogy gondolom kikerült műtéttel az elváltozás, ami a bélpanaszokat, székelési gondot okozta és a további vizsgálatok fognak majd választ adni a kérdésére. Az eltávolított bél szövettani vizsgálata ad választ arra, hogy rosszindulatú daganat vagy gyulladás, vagy valami más okozta e a rosszullétet. Most a legfontosabb dolog, hogy erősödjön meg műtét után az édesapja. Ha a további vizsgálatok megtörténnek, sokkal okosabbak leszünk. Ezek eredményétől függ majd a további terápia.


        Dr. Tóth Judit
        Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Judit

        Kérdés: 2015. február 15., 10:51; Megválaszolva: 2015. február 15., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: