• Lombikprogram inzulinrezisztencia mellett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A harmadik lombikunkra készülünk és kiváncsiságból csináltattam Inzulinrezisztencia vizsgálatot. Az eredményem: Glükóz 5,0 mmol/L 3,5 - 6,1 Glükóz terhelés 60' 7,8 mmol/L 3,1 - 10,5 Glükóz terhelés 120' 5,7 mmol/L 3,1 - 7,5 Inzulin 4,9 mlU/L 1,9 - 23,0 Inzulin terhelés 60' 99,5 mlU/L Inzulin terhelés 120' 45,8 mlU/L A kérdésem az lenne,hogy ez nagyon rossz eredmény? Kell szednem gyógyszert vagy elég lenne a diéta? Ezzel az eredménnyel várnom kéne még a következő lombikkal? Valamelyik eredményt befolyásolhatja,hogy a vérvétel előtti este ettem egy csokitortát és cukorral ittam teát? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! A lombikprogramot nem befolyásolja az eredmény, inzulinrezisztencia nem igazolódott. Az este elfogyasztott eredmény nem befolyásolja a vérvétel eredményét, ha ez több, mint 12 órával a vérvétel előtt történt. Ha túlsúlyos, érdemes odafigyelnie az étrendre, egyébként csak az egészséges étrend a javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 28., 13:24; Megválaszolva: 2011. március 29., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés