• Terheléses vizsgálat eredményei

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Fél éve nem esek teherbe, ezért végeztettem el egy átfogó vizsgálatot, melynek többek között a terheléses vizsgálat is része volt. Érdeklődni szeretnék, hogy ennek eredményei mire utalnak, fennáll-e IR, szükség van-e kezelésre. Válaszát előre is köszönöm. Glükóz 0’ 5.0 mmol/l (normál érték 3.0-6.0) Glükóz 60’ 4.8 mmol/l Glükóz 120’ 4.4 mmol/l (normál érték 3.8-7.8) Inzulin 0’ 5.3 uIU/ml (normál érték 1.9-23) Inzulin 60’ 40.55 uIU/ml Inzulin 120’ 36.5 uIU/ml

        Dr. Tänczer Tímea válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Szénhidrátanyagcsere-zavar nem igazolható, a terheléses inzulinszintek kissé emelkedettek, és lassú csökkenés figyelhető meg ,ez okozza a kiinduláshoz viszonyítottan alacsonyabb 120 perces vércukor szintet. Elsődlegesen életmódkezelést igényel. További kezeléshez egyéb adatok, személyes konzultáció szükséges. Üdvözlettel: Tänczer Tímea


        Kérdés: 2020. június 29., 18:31; Megválaszolva: 2020. június 30., 20:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.