Hirdetés
      • Potenciazavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur! 53 eves cukorbeteg, magas vernyomassal kuzdo feefi vagyok. Napi 2-szer inzulint kapok, emelett gyogyszert is szedek a diabeteszre. Az utolso vizsgalatok kimutattak, hogy a szemem is sokat romlott, illetve a labam elkezdett erzeketlenne valni a hidegre. A vernyomasom az utobbi idoben korosan magas, mindig uj gyogyszerterapiat kapok, amivel megprobaljak beallitani. Es erre jon ra a potenciazavar... Nem mindig kivanom a hazas eletet, de parkapcsolagban elek, es tudom, hogy a masik felnek nagy szuksege lenne ra, hogy aktivabb legyek. De altalaban ha elkezdjuk is, hamar felbeszakad, mert 1-2 perc utan az a nehezen elert minimalis merevedes is megszunik. Ilyen esetben potencianovelo hasznalata mennyire lehet veszelyes? A magas vernyomas miatt kifejezetten tartozkodom az ilyesmitol. Gyogyszertarban kaphato veny nelkuli keszitmenyek, (gyogynoveny alapu, stb) semmit nem hasznalnak, csak konnyebben elalszom toluk este.... On szerint van esetleg barmi megoldas ilyen esetben?

        Dr. Tänczer Tímea válasza a potencia zavar témában

        Kedves Páciens! Az elsődleges a vérnyomás és vércukor háztartás rendezése, és a szövődmények ideg és szemkárosodás speciális ellátása. A potenciazavar részben a diabétesz és a magas vérnyomás következtében kialakult kisér károsodás következménye. Egyéb szervi károsodás kizárására miatt forduljon urológushoz. valamint a kezelés optimalizálása miatt keressen fel egy szakorvost diabetológiai rendelésen. Üdvözlettel Dr Tanczer Tímea


        Kérdés: 2018. október 15., 08:28; Megválaszolva: 2018. október 16., 16:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: