• Cukorbetegség és gyümölcscukor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Meg szeretném kérdezni, hogy a cukorbetegek fogyaszthatnak-e gyümölcscukrot? Nem én vagyok beteg, de a családban sajnos gyakori ez a betegség, ezért a lekvárt, befőttet gyümölcscukorral szoktam készíteni.Tudni szeretném, hogy biztonsággal fogyaszthatja-e ezeket a család?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyümölcscukor témában

        Tisztelt Kérdező! Cukorbetegeknek plusz gyümölcscukor bevitel nem javasolt, lekvár eltevésnél egyéb mesterséges édesítő alkalmazása javasolt. Mindenképpen javaslom, hogy dietetikussal is egyeztessenek.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2013. május 26., 16:42; Megválaszolva: 2013. május 29., 07:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: