sedron-foghúzás

Tisztelt Doktornő! Sedron75mg szedése után egy héttel Béta Crosslaps teszt értékem 169pg/ml (referencia érték 16-584) Mennyire kockázatos egy elhalt és fájdalmas fog eltávolítása, illetve kb mennyi idő eltelte után lesz kevésbé kockázatos a beavatkozás?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Éva válasza foghúzás témában

Kedves Kérdező!

Minél hamarabb keresse fel a kezelőorvosát. Sebészeti beavatkozás esetén a gyógyszer szedését, ha lehetséges felfüggesztik, ugyanis fenáll a csontpusztulás esélye, bár ez sokkal kisebb a csontritkulás kezelésére szájon át szedett szerek esetében. A fog eltávolítását antibiotikus védelem mellett kell elvégezni.

Kérdés: 2015. február 21., 18:42; Megválaszolva: 2015. március 10., 12:19
Kérdések és válaszok: Csontritkulás
D vitamin adagolása
D vitaminnal szedésével kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy mennyi az a napi mennyiség,amit károsodás nélkül szedni lehet. Én évek óta (6-7...
Melyik jobb?
Melyik a jobb értékű lelet: totál T-score 0.89, vagy 1.91? Tehát,ha elsőről változott az érték három év múlva másodikra, akkor javult,vagy...
van-.e csontritkulásom?
elmentem csontritkulás mérésre, sajnos a kapott eredményekhez nem értek.Bemásolom az eredményeket: DXA Area/cm2/ BMC/G/ BMD/G/CM2/ T-SCORE Z...
Patológiás bordatörések
T. Doktornő! 39 éves nő vagyok, túlsúlyos. Januárban megroppant az egyik bordám, jobb oldalt a mell alatti részen, trauma közvetlenül nem érte...
DEXA lelet értékelése
Tisztelt Doktornő! Próbáltam csatolni, a Dexa leleteimet, de folyton kiirta hogy túl nagy. Ezért idemásolom: (Nagyváradon, Romániában...