• emésztési zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Kisfiam most 6 hetes, a 36. gesztációs héten született 2480g-mal. Már a kórházban is bukott, a koraszülött osztályon az éretlen emésztőrendszernek tulajdonították. Sajnos anyatej hiánya miatt BEBA sart pro tápszert kapott koraszülötteknek.Kezdtek szűnni a bukások, viszont büfizni nem nagyon szokott. Nagyon hasfájós lett, ezért a háziorvos javaslatára BEBA HA Sensitivre váltottunk. Azóta rengeteget bukott, volt olyan, hogy kb. a fele visszajött. Nyűgös, állandóan görcsök gyötrik, már a táplálkozás közben is. A súlya az elmúlt héten csak 10g-ot nőtt, ezért most BEBA HA AR-t javasolt a háziorvos. Kakilni önállóan nem tud, de rettenetesen szenved, viszont nem kemény a széklete. Még álmában is egyfolytában görcsösen húzza össze magát. Nagyon kétségbe vagyok esve. köszönöm szíves válaszát:Danku Dorottya

        Dr. Fáklya Mónika válasza a tápszer témában

        Tisztelt kérdező! Érdemes lenne gyermek gastroenterológussal konzultálnia, ha azóta nem oldódott meg a probléma.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2016. február 08., 19:04; Megválaszolva: 2016. február 21., 18:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: