• Elutasító 2 éves

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! A problémám az, hogy októberben kezdtük a bölcsődét 2 éves fiammal. A beszoktatás rendben ment, egyszer sem volt sírás mikor elmentem. Viszont 1 hete kb. teljesen elutasít a fiam, az apukáját nem. Ha hozzáérek ordít, egyik percről a másikra elkezd hisztizni. Mindenért az apját hívja, neki szót fogad nem hisztizik. Ez lehet a bölcsőde hatása? Ott rendesen viselkedik, nem hisztizik, szót fogad. Ha velem van, ordít mindenért, az utcán is úgy közlekedünk. Hogy tudnám megnyugtatni, vagy ezt az elutasítást kiűzni belőle? Köszönöm tanácsát

        Dr. Balogh Andrea válasza a elutasítrás témában

        Kedves Kérdező! Azt tanácsolom legyen most türelmes, próbálja meg ne zokon venni ami most történik, azt gondolom pár nap 1 hét alatt oldódni fog. A bölcsődében kérdezzen körbe történt-e valami ami ezt eredményezhette. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2014. november 11., 12:41; Megválaszolva: 2014. november 13., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció