• Bőrelváltozás a lábszáron

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mindkét vádlimon különböző méretű, 2-4 cm átmérőjű, helyenként viszkető, piros foltok vannak. (mitha egy ütés utáni foltmaradvány lenne) Bőrgyógyász allergiás reakcióra gondol, én semmiképp! Ma, eddig soha korábban elő nem forduló, mindkét láb vádlijában, nagyon erős lábszárgörcsre ébredtem. Aggódom! Szives véleményüket kérem.

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! A lábikragörcs és a kiütések egyaránt jelezhetik az alsóvégtag keringési zavarát. Esetleges tünetként lábdagadás, viszketés, "fáradtláb- érzet" is előfordulhat. Forduljon érsebészeti vagy angiológiai szakrendeléshez!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus Itt kérdezhet

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 08:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?