• Apró bőrkinövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Már jó pár éve van egy 2mmes apró bőrkinövés az egyik mellbimbómon. Olyan kinézetre mint a mellbimbón természetes nagyon apró kis dudorok csak ez nagyobb 2 mm.Voltam vele bőrgyógyásznál aki azt mondta nem okoz gondot és szerinte esztétikailag sem.Szerinte nem kell levetetnem de ha szeretném megtehetem. Azt mondta menjek vissza 1 év múlva és meg nézzük,hogy nőtt e.Nem nőtt.Szerintem azóta sem legalábbis puszta szemmel így látom.Néha viszket.Ez lehet normális?okozhat valami problémát?Ön mit javasol szedessem le?ha leszedik a sebészeten marad heg vagy valami nyoma?elcsúnyíthatják? Mitől keletkezhetett?Több vajon nőhet még rajtam ,mert vannak nagyon apró kis dudorok még de olyan a barátnőmnek is van az állítólag normális,alig látható. Válaszát előre is köszönöm Lilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Lilla! Egyéni kérdés az, hogy önt mennyire zavarja, ha apró, önt nem zavarja, nem nő, ne nyúljanak hozzá, ha zavarja, nő, távolíttassa el, az eltávolítás indikációja jelen esetben inkább esztétikai mint orvosi. A heget illetően nem tudok nyilatkozni, mert nem vizsgáltam meg az elváltozást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 14:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés