• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Körülbelül 3-4 éve közdök hajhullással. Máig sem sikerült egyértelműen kiderítenem, hogy mi okozza. A szokásos góckutatáson már túl vagyok. Voltam ezügyben bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál, fogászaton, belgyógyászaton, de hiába, nem találtak semmit. Szedtem hónapokon át hajhullás elleni vitaminokat, használtam samponokat, hajszeszeket, de nincs eredmény. Mára körülbelül a korábbi hajmennyiségem kétharmad részét veszítettem el, jelenleg is erős a hajhullásom. Végső lehetőségként egy hete kivetettem a mandulámat, mivel gyulladtnak ítélték meg. A kérdésem az lenne, hogy ha valóban a mandula miatt volt az oka a hajhullásnak, akkor a műtét után körülbelül mennyi idő múlva várhatok javulást? Illetve a műtét mint stresszhatás felerősítheti a hajhullást egy ideig? Talán fontos lehet, hogy már több éve szedem a Yadine nevű tablettát, nőgyógyászom szerint biztosan nem okozhatja a fogamzásgátló a hajhullást. Ön szerint is igaz ez? Ha esetleg bármilyen tanácsot tudna nekem adni, hogy merre induljak még, hogy kiderítsem az okot, nagyon hálás lennék. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Hölgyem! A Yadine valóban nem valószínű a hajhullás okaként, a gócos mandula eltávolítása után néhány hónap múlva várható a javulás. Szedjen Revalidot, alkalmazzon hajerősítő ampullákat, pl. Revalid energetizáló ampulla. A stresszt is próbálja meg csökkenteni, fogyasszon bőven folyadékot, a haját kíméletesen ápolja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 16:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr. Olyan problémával fordulnék Önhöz,ami pár hónapja már eléggé megkeseríti a mindennapjaim. Az gyűrűs ujjamon keletkezett egy kis piros folt. A folton apró sárgás hólyagok keletkeztek amik idővel kifakadtak és...
        Tisztelt Doktornő, Az alábbi problémával kapcsolatban szeretném a véleményét kérni, sajnos több gyógyszert és módszert is kipróbáltam az elmúlt évek során, de teljesen eredménytelenül. A bőrömön a mellékelt fotókon is látható...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés