• T alakban tág pórusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! Az arcbőröm T alakban, azaz a homlokon és az orr körül borzalmasan sok mitesszer van, de olyanok, melyeket nem lehet csakúgy kinyomni, mert elég mélyen vannak. Ezen az orr körüli részen nagyon is zsíros a bőröm és ezzel most egy dermahelp nevezetű (aknéval foglalkozó) központhoz fordultam. akik egy komplex kezelést terveltek ki számomra, melyben 2 hónapon át különböző, nagyon drága kezeléseket kéne igénybe vennem, ezért felmerült bennem, hátha ön ismeri valamelyik kezelést és tud esetleg tanácsot adni, hogy melyek azok, amik a leginkább hasznosak a tág (és a nyomkodástól eldeformálódott) pórusos bőr felszínének, állagának javításában... A következő kezelések közül lehet választanom: -Soft lézer -Enzim peeling -Ultrahang+Hatóanyag koncentrátum -Ezüst kolloidos maszk (felszívja a bőrzsírt) -Modellázsmaszk (hidratáció fokozása) Ezek közül a "Soft lézer" (ami mindenképp kell) mellé még maximum két félét engedhetek meg a pénztárcámnak, ezért kérném a tanácsát, hogy melyik az amit nyugodtan mellőzhetek, mert nem kifejezetten tág pórusra és mitesszerre van! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Gál Mónika válasza a zsíros bőr témában

        kedves Kérdező! Az acne betegségre jellemző, hogy az ún. "T-zónában" a legkifejezettebbek a tünetek. Bármilyen kezelést alkalmazunk az csak tüneti javulást eredményez. Spontán javulás a hormonális változások lezajlásával várhatóak. Amennyiben nincsen heges hajlama, nincs erőteljes gyulladás helyi készítmények kombinációja is elegendő lehet. Bőrgyógyász szakorvos rendszeres gondozása mellett tünetmentes lehet. Amíg nem állítanak be kezelést megpróbálhatja a recept nélkül kapható Niacidot vagy Aknefug Oxid Mild 3%-ot.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 21., 21:18; Megválaszolva: 2011. május 26., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés