• Fejbőr gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3éve járok bőrgyógyászhoz.férfias kopaszodásom is van.Ritka a fejtetőn a hajam,nagyon sok fajta hajszeszt,sampont kiprobáltam. Valamennyit csak keveset használtam mert égett viszketett a fejbőröm. 3éve a fejtetőm piros gyulladt és forró,néha kicsit enyhül ,de újból forró lesz.Laborban is voltam,minden jó.Fejbőrböl is vettek mintát. Heges alopecia,esetenként oedémás,hajas fejbör tömött.Most neocapil spray,alpicort plus oldat van ki írval.Plantur39 sampon,október óta ezt használom.de semmi javulás.Ma is úgy ég a fejbőröm ezért főztem kamilla teát kicsit jobb lett.De ezt mondtam az orvosnak is nem szólt rá semmit.Szeretnék kérni öntől jó tanácsot.Már nem tudom hogy hova forduljak.Dombóvárra jártam az se volt jó,Kaposvárra mentem az se jó.az egész országot nem járhotom be.Várom tanácsát.Tisztelettel .Csorba Katalin

        Dr. Gál Mónika válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Az androgén hajhullás nők és férfiak esetében sem visszafordítható, de a jelenlegi állapot megtartható pl. a Neocapil rendszeres használatával. A gyulladásos jellegű tünetei viszont más bőrbetegségre is utalhatnak. A hazai bőrklinikák mindegyikén van hajszakrendelés. Keresse fel az Önhöz legközelebbit!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 26., 18:32; Megválaszolva: 2011. április 28., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés