Fehér folt a makkon

isztelt dr úr no! Már lassan 2, 5 éve fan a makkomon 2 fehér folt! nem tudom mitol alakulhatott ki, nem fáj, nem viszket, nincs kidudorodva, nem érzek a folt alatt semmilyen dumot vagy gorcsot! csak a bor eggy kicsit ráncos! merefvállapotba allig észreveheto, foleg akkor látni ha nyugalmi állapotban van! Elmentem urologus szakorvoshoz, és borgyogyászhoz a hogy tanácsolta, de nem mondtak semmi konkrétumot! kaptam elocom krémet, de már 5napja kenegetem, de nem nagyon akar elmullani! A fehér teruletek inkább eggy kicsit rozsaszinesek lettek, de a foltok ugyanúgy megmaradtak! válaszát elore is koszonom! Még ami fontos lenne, hogy terjedhet-e tovább a folt, vagy nagyobbodhat-e? -mert mind ha elojott volna 1-másik folt is kozvetlen a húgycsonél! Ez komoly betegség? kérem segítsen, mert nagyon idegesít! 2011-03-28 13: 31 Pigmenthiány vagy ún. lichen sclerosus betegség okozhatja a tüneteket, mely tünetek sajnos nagyobbodhatnak. Az Elocom krém jó hatású lehet. Ez komoly betegség? van ezzellen gyogymod? elrákosodhat? mi a tehendo? -lehet ebbol komoly probléma a késobbek folyamán? mitol lehet ez? amikor a bororvoshoz elmentem akkor vett torletet a húgycsobol meg vért meg ilyesmi, és az eredmények jok lettek, nincs semmilyen nemi betegségem vagy ilyesmi! Már ne haragudjon hogy ilyen sokat irok! Válaszát elore is koszonom!

Dr. Bodnár Edina válasza bőrbetegség témában

A pigmnthiányra nincs hatékony kezlési mód, de a későőbiek folymán ne rákosodik el. A lichen sclerosus esetén évek múltán kialakulhat daganat, ezért érdemes a rendszeres bőrgyógyászati kontroll.

Kérdés: 2011. március 31., 20:14; Megválaszolva: 2011. április 03., 14:31
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása, Dariel...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb. 2007...