• Zsircsomó vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lehet zsircsomó az a "putyu", ami nem gumiszerű, hanem kemény, és nem mozgatható? Kisfiam 8 hónapos . Születésétől van egy dudor a fején(a füle fölött pár centivel). Kb. fél cm átmérőjű, mint egy babszem. Nem aggódtunk miatta, mert nem fáj neki ha hozzá érek, meg a férjemnek is van ilyen a fején, csak neki egy kicsit nagyobb. De most úgy vettem észre, mintha nőtt volna a kisfiam dudorja, Elviszem majd a dokinkhoz, de addig is, elmondáná, hogy ez mi lehet? Csak ha kivágják, akkor lehet pontosan diagnosztizálni az ilyesmit?

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Az adott kemény kinövés lehet csont, port, bőr vagy izom eredetű is. Kimetszés nélkül is diagnosztizálható sok esetben. Mindenképpen mutassák meg gyermekorvosnak, aki eldönti, hogy szükséges-e további kivizsgálás!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 02., 22:05; Megválaszolva: 2011. július 05., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: