Pityriasis alba

Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy pityriasis albara milyen krémet ajánlana? Ezek a foltok elmúlnak-e valaha? És lebarnulhatok-e valaha szoláriumtól vagy fújásos barnításon szépen egyenletesen? Válaszát előre is nagyon köszönöm

Dr. Gál Mónika válasza bőrbetegség témában

Kedves Kérdező!

A pityriasis alba tünetei általában hónapokig, de akár évekig fennmaradnak, anélkül, hogy panaszt okoznának. Fényterápiára jól reagál, de ezt nem javaslom szoláriumozással helyettesíteni. A fújásos barnítás feltehetően nem fedi be egyenletesen a tünetes bőrét.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. március 23., 12:25 ;Megválaszolva: 2011. március 28., 21:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása, Dariel...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb. 2007...