Urológia vagy bőrgyógyászat? (piros foltok a makkon)

Körülbelül két hete arra lettem figyelmes hogy a makkom alsó harmada piros, másnapra a húgycsövemnél is lett egy kisebb piros folt. A makk felülete száraz, nem viszket nem fáj igazából csak a színében tért el a normálistól. Betadine kenőccsel kezeltem naponta egyszer, úgy olvastam hogy az használhat rá esetleg azonban ez nem hozott eredményt. Ma azt vettem észre hogy a makkom azzal együtt hogy száraz olyan mintha ráncos lenne. Olyan a kinézete azon a részen ahol piros mintha apró barázdák lennének "belevésve". Még most sem érzek fájdalmat sem égő vagy csípő érzést illetve ugyan úgy száraz a felület. A másik dolog amit szintén ma vettem észre hogy a fék két oldalán kisebb kékes folt volt. Nem tudom hogy ez mitől lehet. Mit kéne tennem? Mi lehet a bajom? Kérem segítsen: egy 18 éves fiú

Dr. Bodnár Edina válasza bőrbetegség témában

Gombás fertőzés és kontakt allergia is okozhaatja a tüneteket, ezért önkezelés nélkül forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2011. március 15., 19:56; Megválaszolva: 2011. március 20., 15:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása, Dariel...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb. 2007...