Apró pöttyök a makkon

napokban jelentkezett a makkomon piros pontok.és most nem tudtam hogy kihez forduljak így hát a webeteghez fordúltam! hétvégén lebetegedtem és a doki írt fel nekem antibiotikumot! olvastam interneten h lehet h ettől is lehet? AUGMENTIN DUO 875 MG/125MG mert igazából így visszagondolok azóta jöttek elő a kis piros pontok Tisztelettel Norbi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza bőrbetegség témában

Kedves Kérdező!

Antibiotikum szedés miatt átmenetileg túlszaporodhat a normálisan is jelen lévő gombaflóra a nemiszerven és a többi nyálkahártyán is. Javaslom, hogy vegyen a gyógyszertárban recept nélkül megvásárolható rózsamézet (Solutio boraxatum-glicerinum) és használja 4-5 napig. Ha nem javul, vagy esetleg romlik is a tünete forduljon bőr- és nemigyógyászati szakrendeléshez.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. február 16., 11:14; Megválaszolva: 2011. február 18., 11:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Anyajegy eltávolítása...
lihen ruber
Bőrbetegség
Mivel gyógyitható
Beteg a kezeimen a bőr
Tisztelt Bőrgyógyász! 1, 5 hónap múlva megyek orvoshoz, akkorra kaptam időpontot; de addig is szeretném megkérdezni Öntől a következőt: kb....