• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Már tavaly szeptember óta eléggé hullik a hajam, mindenhol ott van. Ősszel voltak tetveim is sajnos, amit Nittyfor-ral kezeltünk sikeresen. Voltam ezzel a problémával háziorvosnál is,aki elküldött vérvételre,aminek az eredményével bőrgyógyászhoz kell majd forduljak. Az értékeim a lelet szerint normálisak, egyedül a trigliceridek(nem tudom, hogy ez micsoda) térenek el 0,02-vel felfelé. Ön szerint érdemes lenne-e elmennem bőrgyógyászhoz vagy mással lehet a probléma,amivel más orvos foglalkozik? Ezenkívül nem tudom tünetnek számít-e,hogy fáradékony vagyok és ingerlékeny. Fogamzásgátlót szedek,annak lehet mellékhatása, de nem tudom,hogy milyen panaszom minek köszönhető. A tanácsát szeretném kérni, Ön mit javasolna kihez forduljak, és milyen vizsgálatot végezhetnek rajtam.Ez utóbbi azért érdekelne,mert a vérvételen is kétszer ájultam el és egy napig alig álltam a lábamon. A válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Hajnalka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Hajnalka! A hajhullás miatt szükséges még a pajzsmirigyfunkció ellenőrzése és ha ez rendben van, akkor góckutatás szükséges. Az ájulás oka lehet szív eredetű, neurológiai oka is lehet, de akár lelki is. Pajzsmirigyprobléma is okozhatta. A magas triglideridszint (vérzsírszint) miatt diéta szükséges, de ezzel a hajhullás nem magyarázható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 16:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés