Érszükűlet-trombózis-vérhólyag

Jó napot! Arra vonatkozóan szeretném kérni tanácsukat, hogy a Lioton Gél-lel kenhetem-e a talpamra keletkezett jókora vérhólyagot, illetve javasolt-e a vérhólyag leszívatása, vagy inkább arra várakozzak, hogy az magától elszáradjon. Megjegyzem: születésemtől fogva mozgássérült vagyok, a lábamban már több éve trombózist és érszükűletet állapítottak meg. Mostanig azonban ezen betegségek nem okoztak komolyabb problémát, most viszont amiutan néhány napig meg volt dagadva a lábam, ez a vérhólyag keletkezett a talpamra. A csatolt kép még tegnap készült, a gyulladás és a duzzadás azóta sokat csökken. U.I. A sárgás színt a fertőtlenítőszer okozta. Köszönöm előre is tanácsukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza vérhólyag témában

Tisztelt Kérdező!

Tekintettel az érbetegségekre minden sérülés, seb fokozott figyelmet kívás az Ön esetében. A duzzanat csökkenése jó jel. A Lioton gél nem erre a legjobb hatású. Helyi fertőtlenítésen és a végtag felpolcolásán kívűl nem javaslok egyenlőre egyéb beavatkozást. Amennyiben duzzanat jelentkezik, vagy a talpi seb nem mutat javulást sebészeti, lehetőleg érsebészeti szakrendelést kell felkeresni.

Kérdés: 2010. május 03., 10:37; Megválaszolva: 2010. május 03., 10:37
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Vérhólyagok
Tisztelt dr.-no/úr! Néhany napja apró vérhólyagokat fedeztem fel a herezacskómon.Rákerestem az interneten és elégge ketségbe estem a hasonló...
Péniszen keletkezett vérbúb
tegnap a barátommal egy vad szex után (erősen ittas állapotban) egy búb jelent meg a péniszén. kb olyan méretű mint a hüvelyk ujjam perce. kékes...
Pattanás, vérhólyag a talpamon
Csak a job talpamon, több hónapja makacs pattanás és vérhólyag jellegü valami van, Nem fáj és nem okoz problémát/godolom, mert a talp...
Válasz: Vérhólyag
Jónapot! Sajnos születésem óta mozgássérült vagyok, és pont az ortopéd szandál csinálta a vérhólyagot, és és lehet hogy geny hólyagot a...
Melanóma eltávolítás után milyen...