Pattanás, vérhólyag a talpamon

Csak a job talpamon, több hónapja makacs pattanás és vérhólyag jellegü valami van, Nem fáj és nem okoz problémát/godolom, mert a talp boltozatán van és így a testsúly nem nyomja, sérti./  55éves vagyok.KB 15éve rendszeresen Magas vérnyomásra: Norvas, Pretanix, Aprovel, Coviogal, Atoris, Aspirin-protect100, - szedek.Van, hogy magától bepörkösödik, szinte elmúlik, de aztán ismét kiújjul. Mi lehet ez, mit tegyek?

/2-3 van a talpamon, az eggyik inkább vérhólyag mig a másik vízhólyagnak tünik/ 

Tisztelettel várom válaszát: O. János. 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szűcs Miklós válasza vérhólyag témában

Kedves János!

Lehetséges, hogy valamilyen súrlódástól alakult ki. Javaslom, hogy a hólyagbennéket szívják le steril tűvel, ecseteljék be Betadinnal és hámosító kenőccsel kenjék be, és kössék be. Érdemes lenne azonban bőrgyógyászati szakrendelést felkeresnie, nehogy szövődmény kialakuljon.

Kérdés: 2010. január 11., 09:48; Megválaszolva: 2010. január 11., 09:48
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Vérhólyagok
Tisztelt dr.-no/úr! Néhany napja apró vérhólyagokat fedeztem fel a herezacskómon.Rákerestem az interneten és elégge ketségbe estem a hasonló...
Érszükűlet-trombózis-vérhólyag
Jó napot! Arra vonatkozóan szeretném kérni tanácsukat, hogy a Lioton Gél-lel kenhetem-e a talpamra keletkezett jókora vérhólyagot, illetve javasolt-e...
Péniszen keletkezett vérbúb
tegnap a barátommal egy vad szex után (erősen ittas állapotban) egy búb jelent meg a péniszén. kb olyan méretű mint a hüvelyk ujjam perce. kékes...
Válasz: Vérhólyag
Jónapot! Sajnos születésem óta mozgássérült vagyok, és pont az ortopéd szandál csinálta a vérhólyagot, és és lehet hogy geny hólyagot a...
Melanóma eltávolítás után milyen...