Bőr...

Tiszteletem! Én egy bőrproblémával kapcsolatos kérdést szeretnék feltenni. Kicsit durvább szeretkezés közben a péniszemen, nem a makkon, a külső bőrön keletkezett egy apró horzsolás. Akkor nem is érdekelt a dolog, viszont most már az az apró horzsolás kb. 1cm átmérőjű lett. Nem sebes, nem vérzik, csak a felső hámréteg hiányzik onnan. És nem tud begyógyulni, mert az erekció és a nyugalmi állapot között állandóan feszül az a bőrréteg, és ha begyógyul, szétrepedezik, és lehámlik. Már szexuális életet sem élek egy ideje, hogy begyógyuljon, de nem sikerül. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mi a teendő? Lehetnek komplikációk is ha továbbra sem gyógyul be? Köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza bőrsérülés témában

Kedves Kérdező!

A hámréteg hiánya miatt ilyenkor könnyebben kialakulhat szövődményként például fertőzés, gyulladás. Kérdés, hogy az ön esetében is erről van-e szó, azért nehezebb-e a seb begyógyulása. Emiatt javasolnám, hogy legalább a háziorvost keresse fel, hogy ő ítélje meg, hogy van-e gyulladás, fertőzés. Ha nincs, akkor Neogranormon kenőcs és a szexuális élet átmeneti kerülése javasolt.

Ha nem áll módjában orvoshoz fordulni, akkor a fertőzés gyanúja esetén Betadine- os ecsetelést és utána Neogranormont javaslok, kötéssel felhelyezni.

Kérdés: 2010. április 19., 10:21; Megválaszolva: 2010. április 19., 10:21
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Vérmérgezés
Belekarcoltam egy kis alakotkörzővel a csuklómba. Lehet ok vérmérgezésre. Nagyon izgulok azóta.
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás