Kiszáradt makk

Kedves Doktor Nő/Úr!

Három hete vltunk orvosnál a páromal gombás fertőzés miatt, amit tőle kaptam el, ő pedig a gyenge nyálkahártyája miatt fertőződött meg. Az orvos felírt kapszulát 10-10 szemet, kenőcsöt és hüvelykúpot is. Ezt megflelően beszedtük és a tünetek el is múltak mindkettőnknél.

A kenőcsöt én is használtam két hétig, ezalatt az idő alatt nem is voltunk együtt testileg. Mikor befejeztem a kenőcs használataát a makkom egsz felülete lehámlott két nap alatt. A hámlott rétrg alatt szép rozsaszín letta bőr nem volt semmi baja, viszont ki9száradtnak tűnik. Nincs panasz és smmilyen egyéb tünet, csak száraz a makk bőrfelülete. Ez mitől lehet?

Nagyon zavar, nem tudom mit tehetnék vele. Tudna esetleg ajánlan valami intim ápoló szert, amit minden nap lehet használni és nincs mellekhatása?

Válaszát előre is köszönöm!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a száraz makk témában

Kedves Kérdező!

Hydrophil mosakodókenőccsel mossa és kenje. Ez patikában kapható. Ha 1 hét alatt nem javul, vissza kell menni a kezelőorvoshoz.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 02., 09:43; Megválaszolva: 2010. március 02., 09:43
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrbetegség
Tisztelt Doktornő! Anyukámnak a kislába úján van probléma már 3 éve nem gyógyul be. Jártunk házi orvosnál bőrgyógyásznál sebészeten. Egyik...
Fájdalom mint lehetséges...
Tisztelt Doktornő! 50 éves aktív életmódot élő nő vagyok, nincs semmilyen krónikus betegségem, nem szedek gyógyszereket. Szeptember végén...
Apró anyajegy a talpamon
Tisztelt Doktornő! Figyelmes lettem egy aprócska kb mint 1mm barna anyajegyre a jobb talpamon, úgy emlékszem tavaly még nem láttam. Csatoltam egy...
Viszkető, piros foltok
Üdvözlöm, 1-1,5 hete viszkető, piros foltok jelentek meg rajtam. Lábon, karon és testen (jobban háton) vannak, nyakon és fejen nincs. Mi okozhatja...
Gomba a makkon?.02
Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a...